Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M90a61r85i73e 27P86o71k70o32r25n52á 9185734970

To jsou ale úžasné fotkyR^! Rýži mám moc ráda, jako přílohu i třeba jako nákyp. Svůj život si ale bez ní dovedu představit. Chleba jsem brala jako něco tak obyčejného jako vodu. Ovšem jen do té doby, kdy jsem byla víc než týden někde v cizině. Už mi to bílé pečivo lezlo krkem a těšila jsem se na náš chleba. Protože jeho kvalita v supermarketech upadla a nemám čas chodit pořád do vzdálené pekárny, začala jsem si péct kváskový chleba. Kupuji si mouku ve větším balení a odhaduji, že už jsem napekla přes dva metráky chleba. Není nad dobře prokvašený chleba s nadpolovičním obsahem žita. Pak stačí namazat máslem a medem...zrovna jsem ho dojedla...mňam:-)

+1/0
29.4.2015 10:06
Foto

E17v80a 42Z18w14e96m34m43e97r 17T13a35u78e15r14o67v69á 3288325886677

Tak ať vám dobře kyne. Já chleba nepeču, ale možná se to někdy naučím. A díky za pochvalu.

0/0
29.4.2015 21:38



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.