Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

To jsou ale úžasné fotkyR^! Rýži mám moc ráda, jako přílohu i třeba jako nákyp. Svůj život si ale bez ní dovedu představit. Chleba jsem brala jako něco tak obyčejného jako vodu. Ovšem jen do té doby, kdy jsem byla víc než týden někde v cizině. Už mi to bílé pečivo lezlo krkem a těšila jsem se na náš chleba. Protože jeho kvalita v supermarketech upadla a nemám čas chodit pořád do vzdálené pekárny, začala jsem si péct kváskový chleba. Kupuji si mouku ve větším balení a odhaduji, že už jsem napekla přes dva metráky chleba. Není nad dobře prokvašený chleba s nadpolovičním obsahem žita. Pak stačí namazat máslem a medem...zrovna jsem ho dojedla...mňam:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak ať vám dobře kyne. Já chleba nepeču, ale možná se to někdy naučím. A díky za pochvalu.

0 0
možnosti