Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M20a98r11i72e 84P20o54k50o50r71n46á 9935894440

To jsou ale úžasné fotkyR^! Rýži mám moc ráda, jako přílohu i třeba jako nákyp. Svůj život si ale bez ní dovedu představit. Chleba jsem brala jako něco tak obyčejného jako vodu. Ovšem jen do té doby, kdy jsem byla víc než týden někde v cizině. Už mi to bílé pečivo lezlo krkem a těšila jsem se na náš chleba. Protože jeho kvalita v supermarketech upadla a nemám čas chodit pořád do vzdálené pekárny, začala jsem si péct kváskový chleba. Kupuji si mouku ve větším balení a odhaduji, že už jsem napekla přes dva metráky chleba. Není nad dobře prokvašený chleba s nadpolovičním obsahem žita. Pak stačí namazat máslem a medem...zrovna jsem ho dojedla...mňam:-)

+1/0
29.4.2015 10:06
Foto

E24v15a 26Z66w27e60m13m63e24r 70T85a57u79e67r19o92v77á 3228145676107

Tak ať vám dobře kyne. Já chleba nepeču, ale možná se to někdy naučím. A díky za pochvalu.

0/0
29.4.2015 21:38





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.